Troeven

Snelle service

Een snelle service is voor ons van het allergrootste belang. Na het invullen van ons contactformulier zullen wij u binnen de 24 uur contacteren om samen een datum te kunnen afspreken voor de offerte. We komen dan graag vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

Stipt- en betrouwbaarheid

Na een goedgekeurde offerte krijgt u van ons een kalender, zodat u zelf perfect weet wanneer uw ramen worden gewassen. We streven ernaar om onze afspraken stipt na te komen in alle weersomstandigheden.

Glasheldere service

Bij particulieren werken wij voornamelijk op een traditionele manier. Naast het streeploos ramen wassen, zijn propere omlijstingen en nette venstertabletten ook één van onze sterkste troeven. Bovendien willen wij respect tonen voor de omgeving van onze klanten. Daardoor zullen wij bij het binnenshuis werken steeds onze schoenen uitdoen en zullen er doeken voorzien worden om uw vloer netjes te houden.

Goede prijs kwaliteit

Onze kwaliteit wordt gegarandeerd, maar ook de prijs wordt daaraan gerelateerd. Wij bieden een goede service voor een prima prijs!