Dak ontmossen Stabroek

Wij ontmossen uw dak ook in Stabroek!

Jaar na jaar worden uw dakpannen vuiler en vuiler, waardoor uw woning zijn mooie karakter verliest. Een vieze groene aanslag, uitpuilende korstmossen en witte schimmelvlekken? Ze zijn de oorzaak van te weinig zonlicht, een groene omgeving en het type dakpan. U kan ervoor kiezen om uw dak te laten reinigen, maar ongetwijfeld is dit een terugkerend fenomeen.

Daarom is nabehandeling met een waterafstotende coating aangeraden en dit kan tot 10 jaar bescherming bieden.

Wanneer u een dak laat ontmossen voor een woning ouder dan 10 jaar, heeft u recht op een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21%.

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten diiadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

 • heart

  Enthousiast & ervaren team

 • tijd

  Snelle & betaalbare service

 • check

  Correct & professioneel

 • Kalender

  Vaste afsprakenkalender

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S in heel Stabroek. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten die sporadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

Offerteaanvraag dak ontmossen Stabroek

Bel ons

0486 48 43 33

Offerte via WhatsApp

0486 48 43 33