Dakgoot reinigen Kapellen

Wij reinigen uw dakgoot ook in Kapellen!

Dakgoten kunnen u wel eens ontgaan. Echter kunnen dakgoten best jaarlijks leeg gemaakt of gereinigd worden, want dit is niet zonder enig risico. De noodzaak ervan wordt vaak onderschat.

De beste periode om dakgoten te ledigen, is na het vallen van de bladeren in het late najaar. Bladeren, takken en zand kunnen zorgen voor verstoppingen, waardoor de dakgoot kan overlopen en schade kan veroorzaken aan uw afvoer en woning.

Door de hoogte kan het een zeer gevaarlijke opdracht zijn. ’t Ruitenwasserke beschikt over de juiste gereedschappen en middelen om deze taak tot een goed einde te brengen bij u in Kapellen.

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten diiadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

 • heart

  Enthousiast & ervaren team

 • tijd

  Snelle & betaalbare service

 • check

  Correct & professioneel

 • Kalender

  Vaste afsprakenkalender

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S in heel Kapellen. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten die sporadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

Offerteaanvraag dakgoot reinigen Kapellen

Bel ons

0486 48 43 33

Offerte via WhatsApp

0486 48 43 33