Ramen veranda kuisen Brasschaat

Wij kuisen uw veranda of pergola ook in Brasschaat! Wil u graag schone ramen waar de zon door kan schijnen, zonder strepen of vuil waar te nemen? Daar helpen we u graag mee.

't Ruitenwasserke bestaat al meer dan 10 jaar en is de juiste partner voor vele diensten in Brasschaat. We werken met een enthousiast en ervaren team, waarvan alle leden een passie voor hun vak hebben.

Koepels, veranda's en pergola's zijn een mooie uitbreiding van uw woning. Ze zorgen voor extra licht en laten u genieten van een mooi uitzicht op uw terras en/of tuin. Daarbij is het goed onderhouden van uw glaspartijen zeer belangrijk. Soms is het niet haalbaar om deze ramen zelf schoon te maken. Gelukkig kan u hiervoor op ons rekenen.

Zowel binnen als buiten, onder en boven streven we naar perfectie. ’t Ruitenwasserke beschikt over jarenlange ervaring en professioneel materiaal, wat er voor zorgt dat het resultaat glashelder zal zijn.

We werken steeds vanaf de begane grond en bereiken probleemloos moeilijk bereikbare plaatsen door middel van borstels op een telescopische steel.

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten diiadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

 • heart

  Enthousiast & ervaren team

 • tijd

  Snelle & betaalbare service

 • check

  Correct & professioneel

 • Kalender

  Vaste afsprakenkalender

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S in heel Brasschaat. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten die sporadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

Offerteaanvraag ramen veranda kuisen Brasschaat

Bel ons

0486 48 43 33

Offerte via WhatsApp

0486 48 43 33