Ruitenwasser gebouw

Wij zijn een gespecialiseerde ruitenwasser voor gebouwen. Wil u graag in uw gebouw schone ramen waar de zon door kan schijnen, zonder strepen of vuil waar te nemen? Daar helpen we u graag mee.

Het is ook veel aangenamer naar buiten kijken met professioneel gewassen ramen dan vuile ramen.

't Ruitenwasserke bestaat al meer dan 10 jaar en is de juiste partner voor het kuisen van de ramen binnen uw organisatie. We werken met een enthousiast en ervaren team, waarvan alle leden een passie voor hun vak hebben.

We beschikken over de juiste vakmensen en techniek om uw ramen streeploos te doen blinken en de bijbehorende omlijstingen netjes mee te reinigen. Glaswerk tot in de hoekjes, omlijstingen en vensterbanken worden steeds mee in de prijs verrekend.

We werken steeds vanaf de begane grond en bereiken probleemloos moeilijk bereikbare plaatsen door middel van borstels op een telescopische steel of een hoogtewerker.

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten diiadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

 • heart

  Enthousiast & ervaren team

 • tijd

  Snelle & betaalbare service

 • check

  Correct & professioneel

 • Kalender

  Vaste afsprakenkalender

Voor wie?

We richten ons zowel op bedrijven, scholen, kantoren, winkels,... als particulieren en zelfstandigen. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten die sporadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

Offerteaanvraag ruitenwasser voor uw gebouw

Bel ons

0486 48 43 33

Offerte via WhatsApp

0486 48 43 33