Zonnepanelen kuisen Ekeren

Wij kuisen uw zonnepanelen ook in Ekeren!

Om een optimaal rendement uit uw zonnepanelen te kunnen halen, dienen deze onderhouden te worden. Het weer en vuil hebben namelijk een negatieve invloed op de werking van zonnepanelen.

Uw zonnepanelen wekken energie op door zoveel mogelijk licht naar de zonnecellen te brengen. Wanneer uw zonnepanelen vervuild zijn, zullen er dus minder zonnestralen tot bij uw zonnecellen komen en aldus minder energie opwekken.

Laat daarom jaarlijks uw zonnepanelen onderhouden om het maximum aan energie uit uw panelen te kunnen halen. De zonnepanelen worden professioneel gereinigd met telescopische borstel en gefilterd, verwarmd osmose water.

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten diiadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

 • heart

  Enthousiast & ervaren team

 • tijd

  Snelle & betaalbare service

 • check

  Correct & professioneel

 • Kalender

  Vaste afsprakenkalender

Voor wie?

We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, scholen, winkels, bedrijven en VME'S in heel Ekeren. Dit zowel voor klanten met een vaste frequentie, als klanten die sporadisch gebruik willen maken van ons extra diensten. Dit kan indien gewenst met een vaste afsprakenkalender.

Offerteaanvraag zonnepanelen kuisen Ekeren

Bel ons

0486 48 43 33

Offerte via WhatsApp

0486 48 43 33